Drop & Drop

In de drag & drop editor zie je alle pagina’s gewoon op dezelfde manier als jullie bezoekers. Voeg simpel teksten, afbeeldingen, downloads, grafieken, tabellen en meer toe… en sleep ze naar de juiste plek!

bookmarks

Heeft jullie school meerdere locaties? Dan kan je in de Schoolwiki werken met een centraal gedeelte met alle koepelinfo en subomgevingen per locatie. De slimme zoekfunctie houdt hier gewoon rekening mee.

Redactie voeren

De schoolgids is een coproductie. Vaak coördineert één iemand, maar komen de teksten vanuit alle hoeken van de school. Daarom kan je via Redactie makkelijk collega’s uitnodigen stukken te schrijven of te wijzigen zonder dat ze een account nodig hebben. Simpel en effectief.

Ado Nijssen Actief College

De redactie functionaliteit in de Schoolwiki is ideaal. Het is heel makkelijk in het gebruik en bespaart veel tijd. Tijdwinst voor zowel de beheerder als voor de persoon die met de tekst aan de slag moet.

Ado Nijsen | directiesecretaresse Actief College

Nooit dubbel werk

Met de Schoolwiki staat alle schoolinfo bij elkaar, en is alles ook vanaf jullie website te doorzoeken. Dat betekent voor jou dat je alle info nog maar op één plek hoeft bij te werken. Zo houd je tijd over voor de inhoud.

find_in_page

Geen resultaten?

Je kan extra zoektermen toevoegen, zodat alle usual suspects zijn afgedekt.

beenhere

Geïnspecteerd

Indienen voor de Onderwijsinspectie? Dat kan gewoon als link.

picture_as_pdf

Exporteren

De Schoolwiki is te downloaden als PDF. Voor die ene ouder, of voor een printje!

keyboard_arrow_up